Estudio Fiscal Barcelona

Benvinguts a Estudio Fiscal Barcelona, ​​especialistes en assessoria fiscal per a pimes i grans empreses. Oferim solucions integrals adaptades a les necessitats dels nostres clients.

Despatx

Ubicat al centre neuràlgic de Barcelona, ​​per oferir el millor servei als nostres clients.

El nostre despatx es troba a un dels centres neuràlgics de Barcelona, ​​en un entorn ben comunicat i acollidor que garanteix als nostres clients la millor experiència quant a respostes i solucions. Comptem amb unes àmplies instal·lacions equipades amb la tecnologia més avançada, cosa que ens permet oferir un servei exclusiu, eficient i de qualitat.

A Estudi Fiscal volem que et sentis com a casa mentre t’assessorem en tot allò relacionat amb la gestió dels teus impostos i finances. Pel disseny espaiós i ambient acollidor, el nostre despatx és el marc ideal per atendre les teves consultes i resoldre el teu cas.

El nostre equip d’experts altament qualificats en assessoria fiscal estarà encantat de rebre’t i ajudar-te en tot allò que necessitis. Gràcies a la seva àmplia experiència al sector, resoldran qualsevol dubte que puguis tenir i t’oferiran solucions personalitzades adaptades a les teves necessitats.

En definitiva, a Estudi Fiscal comptem amb un despatx modern, còmode i equipat amb la tecnologia més avançada per oferir-te un servei eficient i de qualitat. El nostre equip de professionals estarà a la teva disposició per resoldre els teus dubtes i oferir solucions adaptades a les teves necessitats fiscals.

Els Nostres Serveis

Estudi Fiscal ofereix una àmplia gamma de serveis fiscals i jurídics adaptats a les necessitats dels nostres clients.

A Estudi Fiscal oferim serveis d’assessoria comptable i financera d’alta qualitat per a pimes i grans empreses. Comptem amb un equip d’experts en comptabilitat i finances altament qualificats que s’asseguraran que la vostra empresa estigui al dia amb totes les vostres obligacions fiscals i comptables, entre nombroses altres prestacions.

T’oferim un servei exclusiu, assegurant-nos que la informació financera que rebis sigui clara i concisa per portar-te a prendre les millors decisions per al teu negoci. Assessorar la nostra clientela per fer créixer les seves empreses de forma rendible i sostenible és el nostre ferm compromís.

A Estudi Fiscal oferim serveis de consultoria econòmica i jurídica d’alta qualitat, perquè puguis prendre les millors decisions en el teu negoci. Comptem amb un equip d’experts en assessoria que us ajudarà a resoldre tots els vostres dubtes i us oferirà solucions personalitzades adaptades a les vostres necessitats.

Ens assegurem de mantenir-nos actualitzats en les darreres tendències i canvis en el mercat econòmic i jurídic, per brindar-te el millor servei possible. En definitiva, a Estudi Fiscal ens comprometem a ser el teu aliat en l’èxit del teu negoci, oferint-te un assessorament professional i personalitzat en tot moment.

A Estudi Fiscal oferim serveis especialitzats en dret mercantil, dret penal econòmic i dret societari mercantil. El nostre equip d’advocats experts us oferirà un assessorament jurídic personalitzat i d’alta qualitat per assegurar l’èxit del vostre negoci.

Ens assegurem d’estar al dia amb les darreres lleis i regulacions, perquè puguis prendre decisions informades i minimitzar els riscos a la teva empresa. En definitiva, a Estudi Fiscal ens comprometem a ser el teu aliat en l’èxit del teu negoci, oferint-te un assessorament legal expert i personalitzat en tot moment.

A Estudi Fiscal oferim serveis de gestió fiscal i laboral per a empreses de totes les mides i sectors. Comptem amb un equip d’experts en assessoria fiscal i laboral que us oferirà un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de la vostra empresa.

Ens assegurem que la teva empresa compleixi totes les seves obligacions fiscals i laborals, evitant així possibles sancions i multes. A més, t’ajudem a optimitzar els teus recursos i maximitzar els teus beneficis fiscals. En definitiva, a Estudi Fiscal ens comprometem a oferir-te un servei integral de gestió fiscal i laboral perquè puguis enfocar-te en allò que realment importa: fer créixer la teva empresa.

A Estudi Fiscal entenem que l’empresa familiar és una realitat complexa i singular que requereix un assessorament especialitzat. Per això, oferim serveis d’assessorament integral a empreses familiars, amb l’objectiu de garantir-ne la continuïtat i l’èxit al llarg del temps.

El nostre equip d’experts en empresa familiar us oferirà solucions personalitzades per a cada cas, acompanyant-vos en la presa de decisions i assegurant la protecció del patrimoni familiar. En definitiva, a Estudi Fiscal ens comprometem a ser el teu aliat en la gestió i planificació de la teva empresa familiar, oferint-te un assessorament professional i personalitzat en tot moment.

El Nostre Equip

Comptem amb un equip altament qualificat i compromès per assolir l’excel·lència en el servei als nostres clients.

A Estudi Fiscal comptem amb un equip humà altament qualificat i compromès amb l’èxit corporatiu dels nostres clients. Els nostres professionals tenen àmplia experiència en el sector, cosa que ens permet oferir serveis de la màxima qualitat i excel·lència.

L’equip d’Estudi Fiscal està liderat per Augusto Bru, fundador de l’empresa i director des de fa més de 20 anys. Augusto és Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Vic i està avalat per la seva dilatada trajectòria professional a l’àmbit de la consultoria fiscal i empresarial. La seva experiència i lideratge proporcionen a l’Estudi Fiscal una visió estratègica exclusiva i un enfocament innovador en la prestació de tots els serveis.

A Estudi Fiscal estem al teu costat per assessorar-te i ajudar-te a prendre les millors decisions fiscals i empresarials en tot moment, oferint-te un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats.

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES ESTUDIO FISCAL BARCELONA, SL
Finalitats: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Ligitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a info@estudiofiscal.es. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Nota Legal.

Estudio Fiscal Barcelona

Av. de Josep Tarradellas, 149, Pr. 1ª
08029 Barcelona

Telèfon: +34 93 228 21 68

Horari:

Dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 14 hores

Dimarts i dijous de 9:30 a 14 i de 16:30 a 18:30 hores